Muffins Kale Quinoa

Ingrédients :

  • Choux Kale (bouquet de 5 branches)
  • 4 Oeufs
  • 200g de Quinoa
  • 100g de poudre d’Amandes
  • 100g de Fêta
  • Ail Semoule
  • Sel
  • Poivre

 

Recette :

Préchauffer le four à 180°C.

Faire cuire le quinoa dans l’eau bouillante pendant 10 minutes.

Couper le kale en touts petits morceaux (comme du persil).

Émietter la fêta.

Mélanger les oeufs, la poudre d’amande, le kale, la fêta et assaisonner.

dsc06935

Répartir le mélange dans des moules à muffins et enfourner :

  • 15 minutes pour mini moules
  • 20-25 minutes pour gros moules
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s