Feuilletés au Saint Marcellin

Ingrédients (pour 2):
  • 1 pâtes à tarte feuilletée
  • 2 Saint Marcellin
  • 1 oeuf
  • 1 grosse boîte d’épinards
  • Miel
  • Crème liquide
  • Herbes de Provence

Couper la pâte feuilletée en 4.
Dans chaque partie mettre 1/2 Saint Marcellin (coupé comme on veut on s’en fout)
Mettre du miel et des herbes de Provence sur chaque.quart.
Fermer en petits paquets.
Badigeonner le jaune d’oeuf dessus.
Au four à 200°C pendant 12 minutes.

Le blanc d’oeuf et la crème dans les épinards à la casserole.

Hop

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s